Kantina

To elevar skal handle i kantina

Kantina er den naturlege samlingsstaden for elevane ved skulen.

Den er ope alle skuledagar mellom 08:30 - 14:15.  Det er Magnar Fjetland som er kantineansvarleg på skulen.
Kantina er stort sett stengd på møtefredagar, men kan ha eit lite utval desse fredagane. Vi legg ut informasjon om meny og endringar i opningstidene på Teams og på infoskjermane.

• Påsmurt med ulikt pålegg
  • Tineprodukt
  • Salatbar
  • Frukt
  • Varme rettar ca 2. gonger pr veke. Info på teams og på infoskjermane
  • Is (april-juni)

Du kan betale med kort eller kontant.

Hybelmiddag

Hybelmiddag kvar onsdag kl. 16. Minimum 5 personar må melde seg på.  Du melder deg på dagen før via teamschatten "Hybelmiddag". Her legg Magnar og ut menyen.
Pris kr 50,- og bindande påmelding.

Gratis skulefrukost

Elevane våre får gratis skulefrukost i kantina kvar tysdag og torsdag mellom kl. 08:00-08:30.
Vi varierer mellom brødskiver, med eit godt utval av pålegg og havregaut. I tillegg får du juice, melk og kaffi.

Du kan bidra til eit godt kantinetilbod

Det gjer du ved å bruke kantina og ikkje reise på butikken og handle i friminutta.

Du må gjerne kome med innspel om det er noko dei ønskjer kantina skal lage eller selje. Ta kontakt med Magnar eller ta det opp i elevrådet.

For at kantina skal vere ein hyggeleg stad å vere, er det difor viktig at alle brukar miljøstasjonane og ryddar etter seg.

Magnar Johan Fjetland

Kantinemedarbeidar