Høyanger vidaregåande skule
Diverse partilogoar

Valresultat Hvgs 2019

03. september 2019

Det var god valdeltaking ved Høyanger vgs under skulevalet i dag

Ungdomsparti på scena i Høyanger samfunnshus

Vel gjennomført valtorg og debatt

02. september 2019

Ni ungdomsparti var representert under valdebatten og valtorg på Høyanger samfunnshus i dag. Debatten vart leia av Kjell Erik Olsen og Marius Varden Fossen frå 2STA.

Fotball i nett

Studiespesialiserande med tilbod om idrettsfag på vg1

14. august 2019

Høyanger vgs og IL Høyang ønsker å samarbeide om å tilby idrettsfag for elevar som søker på vg1 studiespesialisering ved Høyanger vgs skuleåret 2019/2020.

Politiet

TRYGG RUSSETID

25. april 2019

Russetida er i gang!  Da er det greit å minne avgangselevane på om forventningar, lovar og reglar.  Dette gjer skulen ved å arrangere "Trygg Russetid"

Bilete av pokalar og medalkar

Siger til Sølve og Sera

19. februar 2019

Høyanger vgs fekk med seg to fyrsteplassar frå fylkesmeisterkapen i yrkesfag i førre veke

Fotball i nett

Tilbod om nytt programfag

07. januar 2019

Studiespesialiserande med tilbod om idrettsfag på Vg1

Tre elevar i Venezia

Rapport frå Italia

30. mars 2017

Hei alle samen.

Her kjem ei helsing frå oss i varmen 😊
Vi har lært mykje om frivillig arbeid og besøkt veldig mange interessante stader i området rundt Piazzola sul brenta. På bilete er vi på toppen av Venezia!

Helsing Andrine, Ola og Viktoria

5 damer som steikjer vafler i kantina på skulen

Havrevafler til frukost

26. oktober 2016

Tysdagen etter haustferien vart elevar og tilsette ved Høyanger vgs møtt med nystekte havrevafler i kantina.

Bilde av elevar og mat frå kantina ism comenusbesøk i 2013

22. september 2016

I veke 39 er Høyanger vgs. vertskap for Erasmus+. Da kjem det elevar og lærarar frå Danmark, Tyskland, Baskerland, Polen, Italia, Sverige, Nederland og Austerrike. Tema er «Small Towns in Europe; sharing innovative practices».

nyhet_tufte

Opning av Tufteparken

21. september 2016

Torsdag 29. september kl 1700 vert det opning av Tufteparken Høyanger. Lasse Tufte, grunnleggjaren av Tufteparken, vil gi tips, råd og rettleiing i bruk av apparata.
Vel møtt til ei hyggeleg og sprek ettermiddagsstund