Høyanger vidaregåande skule
Føredrag i klasserom

Psyk2 klassen fekk besøk av mobbeombodet

07. november 2019

Tema for dagen var naturleg nok mobbing

Bilde av jordkloden

Klimaturneen kom til Høyanger vgs.

06. november 2019

"Lyg vi for dei unge"

Slokking av brann ism øving

Tryggleiksveka Høyanger vgs

23. september 2019

Høyanger vgs skal ha tryggleikskurs for alle vg1 elvane og for dei som går på vg2 yrkesfag. I tillegg skal det vere føredrag i kantina for alle elevane kor tema er "livsmeistring"

Politiet

TRYGG RUSSETID

25. april 2019

Russetida er i gang!  Da er det greit å minne avgangselevane på om forventningar, lovar og reglar.  Dette gjer skulen ved å arrangere "Trygg Russetid"

Bilete av pokalar og medalkar

Siger til Sølve og Sera

19. februar 2019

Høyanger vgs fekk med seg to fyrsteplassar frå fylkesmeisterkapen i yrkesfag i førre veke

Fotball i nett

Tilbod om nytt programfag

07. januar 2019

Studiespesialiserande med tilbod om idrettsfag på Vg1

Tre elevar i Venezia

Rapport frå Italia

30. mars 2017

Hei alle samen.

Her kjem ei helsing frå oss i varmen 😊
Vi har lært mykje om frivillig arbeid og besøkt veldig mange interessante stader i området rundt Piazzola sul brenta. På bilete er vi på toppen av Venezia!

Helsing Andrine, Ola og Viktoria

5 damer som steikjer vafler i kantina på skulen

Havrevafler til frukost

26. oktober 2016

Tysdagen etter haustferien vart elevar og tilsette ved Høyanger vgs møtt med nystekte havrevafler i kantina.

Bilde av elevar og mat frå kantina ism comenusbesøk i 2013

22. september 2016

I veke 39 er Høyanger vgs. vertskap for Erasmus+. Da kjem det elevar og lærarar frå Danmark, Tyskland, Baskerland, Polen, Italia, Sverige, Nederland og Austerrike. Tema er «Small Towns in Europe; sharing innovative practices».

nyhet_tufte

Opning av Tufteparken

21. september 2016

Torsdag 29. september kl 1700 vert det opning av Tufteparken Høyanger. Lasse Tufte, grunnleggjaren av Tufteparken, vil gi tips, råd og rettleiing i bruk av apparata.
Vel møtt til ei hyggeleg og sprek ettermiddagsstund