Høyanger vidaregåande skule
Invitasjon til markering

Markering av Vestland fylkeskommune

13. januar 2020

Torsdag 9. januar var det fellesmarkering av overgangen frå Sogn og Fjordane fylkeskommune til Vestland fylkeskommune.

Elevar orienterer

Mange var innom på karrieremessa til Høyanger vgs

09. januar 2020

Karrieremessa vart arrangert onsdag 15. januar

Klasse 2ELA foran minihuset

Invitasjon til årleg møte for føresette til elevar på vg2 yrkesfag

09. januar 2020

Tysdag 21. januar kl. 18:00 inviterer skulen og NAV foresette til møte på Høyanger vgs

Politiet

TRYGG RUSSETID

25. april 2019

Russetida er i gang!  Da er det greit å minne avgangselevane på om forventningar, lovar og reglar.  Dette gjer skulen ved å arrangere "Trygg Russetid"

Bilete av pokalar og medalkar

Siger til Sølve og Sera

19. februar 2019

Høyanger vgs fekk med seg to fyrsteplassar frå fylkesmeisterkapen i yrkesfag i førre veke

Fotball i nett

Tilbod om nytt programfag

07. januar 2019

Studiespesialiserande med tilbod om idrettsfag på Vg1

Tre elevar i Venezia

Rapport frå Italia

30. mars 2017

Hei alle samen.

Her kjem ei helsing frå oss i varmen 😊
Vi har lært mykje om frivillig arbeid og besøkt veldig mange interessante stader i området rundt Piazzola sul brenta. På bilete er vi på toppen av Venezia!

Helsing Andrine, Ola og Viktoria

5 damer som steikjer vafler i kantina på skulen

Havrevafler til frukost

26. oktober 2016

Tysdagen etter haustferien vart elevar og tilsette ved Høyanger vgs møtt med nystekte havrevafler i kantina.

Bilde av elevar og mat frå kantina ism comenusbesøk i 2013

22. september 2016

I veke 39 er Høyanger vgs. vertskap for Erasmus+. Da kjem det elevar og lærarar frå Danmark, Tyskland, Baskerland, Polen, Italia, Sverige, Nederland og Austerrike. Tema er «Small Towns in Europe; sharing innovative practices».

nyhet_tufte

Opning av Tufteparken

21. september 2016

Torsdag 29. september kl 1700 vert det opning av Tufteparken Høyanger. Lasse Tufte, grunnleggjaren av Tufteparken, vil gi tips, råd og rettleiing i bruk av apparata.
Vel møtt til ei hyggeleg og sprek ettermiddagsstund