Høyanger vidaregåande skule
Bilete av pokalar og medalkar

Siger til Sølve og Sera

19. februar 2019

Høyanger vgs fekk med seg to fyrsteplassar frå fylkesmeisterkapen i yrkesfag i førre veke

elæring

Ledige læreplassar for IKT-lærlingar

14. februar 2019

Sogn og fjordane fylkeskommune ved IKT-drift og utviklingstenesta har no lyst ut åtte læreplassar

Fotball i nett

Tilbod om nytt programfag

07. januar 2019

Studiespesialiserande med tilbod om idrettsfag på Vg1

Tre elevar i Venezia

Rapport frå Italia

30. mars 2017

Hei alle samen.

Her kjem ei helsing frå oss i varmen 😊
Vi har lært mykje om frivillig arbeid og besøkt veldig mange interessante stader i området rundt Piazzola sul brenta. På bilete er vi på toppen av Venezia!

Helsing Andrine, Ola og Viktoria

5 damer som steikjer vafler i kantina på skulen

Havrevafler til frukost

26. oktober 2016

Tysdagen etter haustferien vart elevar og tilsette ved Høyanger vgs møtt med nystekte havrevafler i kantina.

Bilde av elevar og mat frå kantina ism comenusbesøk i 2013

22. september 2016

I veke 39 er Høyanger vgs. vertskap for Erasmus+. Da kjem det elevar og lærarar frå Danmark, Tyskland, Baskerland, Polen, Italia, Sverige, Nederland og Austerrike. Tema er «Small Towns in Europe; sharing innovative practices».

nyhet_tufte

Opning av Tufteparken

21. september 2016

Torsdag 29. september kl 1700 vert det opning av Tufteparken Høyanger. Lasse Tufte, grunnleggjaren av Tufteparken, vil gi tips, råd og rettleiing i bruk av apparata.
Vel møtt til ei hyggeleg og sprek ettermiddagsstund

nyhet_nettvett

NettVett

21. september 2016

Føredrag om nettmobbing for alle elvar som deltok på NettVett-samlinga for nye elevar. Torsdag 22. september kl. 18:00 på samfunnshuset

Helikopter og elevar framfor skulen

European Helicopter Center

21. september 2016

I dag onsdag 21. sptember har vi hatt besøk av European Helicopter Center som har informert om pilotutdanning på Sandefjord Lufthavn Torp.

Hydro Aluminium, Karrieremessa 2016

Fullt hus på Karrieremessa

22. februar 2016

Karrieremessa ved Høyanger vgs blir arrangert kvart 2. år og har fokus på utdanning og framtidig jobb.